Bel gratis: 085 - 8888 224
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
24/7 support tijdens je reis
Stel makkelijk je complete F1 reis samen

 

1. Maak jouw reis online op maat

Door een geavanceerde techniek is het bij GPtrips mogelijk jouw voetbalreis te boeken op basis van 'live beschikbaarheid'. Jouw voordelen daarbij zijn:

 • Boek jouw totale reis eenvoudig online. Boek jouw GP-reis inclusief vlucht, hotel, Formule 1 kaarten en eventuele extra's eenvoudig online bij de specialist.
 • Vluchten op maat. Kies zowel de direct beschikbare vluchtijden als het vertrekvliegveld van jouw voorkeur eenvoudig online.
 • Hotel op maat. Bij elke bestemmingen kies je een direct beschikbaar hotel van jouw voorkeur. Je ziet tevens de ligging van het hotel t.o.v. het circuit met de handige interactieve kaart (Google Maps).
 • Zitplaatsen op maat.Kies circuitplaatsen van jouw voorkeur met directe beschikbaarheid. Kies jouw circuitplaatsen met gebruik van de overzichtelijke stadionplattegronden (voor meeste bestemmingen beschikbaar).

2. Directe, persoonlijke service

Een perfect verlopen GP-reis is voor ons niet voldoende. We willen jou ten alle tijde op een uitstekende manier van dienst zijn. Je kunt dan ook rekenen op:

 • Deskundige service. Onze deskundige reisadviseurs helpen jou graag per e-mail of telefoon. Altijd persoonlijk, altijd snel geholpen en geen betaalde telefoonnummers of wachtrijen. Het is echt waar, probeer het.
 • 24-uurs telefonische ondersteuning tijdens jouw reis. Hoewel we jouw reizen met de grootste zorg uitvoeren weten we dat er tijdens de reis altijd situaties kunnen ontstaan waarin je onze assistentie nodig hebt. Uiteraard zijn wij tijdens jouw reis dag en nacht bereikbaar zodat we jou indien nodig snel kunnen helpen. Het betreffende telefoonnumer ontvang je in jouw reisbevestiging.
 • Reisinformatie op maat.We hebben reeds voor jou uitgezocht hoe je het beste kunt afreizen naar hotel, stadion en vliegveld. Met onze persoonlijke reisbevestiging ga je dus onbezorgd op reis.

 

3. Scherpe prijzen

Bij GPtrips boek jij zelf eenvoudig jouw vlucht, hotel en Formule 1 kaart. Je doet dit via ons makkelijke en efficiënte boekingssysteem. Uiteraard helpen wij jou waar nodig, maar in principe regel je alles zelf. Bovendien investeren we niet in dure reclamecampagnes; tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. In combinatie met een scherpe inkoop, zorgt dit ervoor dat wij jou de laagste tarieven kunnen bieden. Waar wij op kosten besparen, ziet je dat direct terug in de prijs van jouw GP-reis.

 

4. Veilig boeken en betalen

 • We doen er alles aan om jou een veilige betaalomgeving te bieden. Het betaaltraject van GPtrips is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) en SET (Secure Electronic Transaction) en vindt plaats op een secure server. Deze beveiligde verbinding is te herkennen aan het slotje in de adresbalk van jouw  browser. Jouw betaal- en bankgegevens worden niet opgeslagen.
  Zodra de (aan)betaling van jouw boeking wordt gestart, wordt je via een beveiligde verbinding naar de beveiligde internet betaalomgeving geleidt van onze financiële dienstverlener Docdata Internet Payments die jouw betaling vervolgens namens GPtrips afhandelt.
 • We vinden jouw privacy erg belangrijk. We gebruiken jouw gegevens dan ook uitsluitend voor de afhandeling van jouw boeking en zullen deze dan ook nooit delen met derden. Lees ons uitgebreide privacy beleid.

 

5. Financiële bescherming door SGR

Wij zijn lid van Stichting Garantiefonds (SGR). Het SGR garandeert de uitbetaling van al jouw vooruitbetaalde gelden in het onverwachte geval dat onze organisatie niet in staat zal zijn om jouw reis uit te voeren. Lees meer

 

6. Geen boekingskosten

Altijd totaalprijzen. We zijn van mening dat het voor beide partijen makkelijk en duidelijk werkt om altijd met totaalprijzen te werken. Daarom bij ons gegarandeerd:

 • Géén boekingskosten
 • Géén luchthavenbelasting
 • Géén administratiekosten

 

7. Jaarlijks duizenden tevreden klanten

Reeds sinds 2004 organiseert EventTrips (moederbedrijf van GPtrips) voor duizenden voetbal, opera en festival liefhebbers een onvergetelijke reis. Velen daarvan keren elk jaar terug. 

Maarliefst 98% van de reizigers geeft bij terugkomst van de reis aan dat ze EventTrips aanbevelen bij vrienden of famlie. We weten dit omdat we deze vraag aan iedereen stellen bij terugkomst van de voetbalreis (als onderdeel van de review).

 

 
Alle betaalopties
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies