Bel gratis: 085 - 8888 224
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
24/7 support tijdens je reis
Stel makkelijk je complete F1 reis samen

Boekingsprocedure

Bij GPtrips boek je jouw GP-reis geheel online. Het boekingsproces is simpel en overzichtelijk. Na de volgende 5 stappen te hebben voltooid, is jouw volledig verzorgde GP-reis gereserveerd:

 • Stap 1. Je kiest eerst een arrangement van jouw voorkeur door een GP te kiezen in de zoekbalk op de homepage of in de F1-kalender. Je bekijkt het arrangement. Je ziet alle relevante gegevens voor het betreffende arrangement in één scherm. De totaalprijs is gebaseerd op een tweepersoons boeking. Je kiest het aantal personen dat wenst deel te nemen aan de reis. Bij een éénpersoons boeking wordt de éénpersoons kamer toeslag toegevoegd op het moment dat je naar stap 2 gaat.
 • Stap 2. Je kiest de reisopties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om jouw verblijf te verlengen. De reissom wordt dan verhoogd indien je naar de volgende stap gaat. In deze stap kun je ook de vlucht van jouw voorkeur kiezen.
 • Stap 3. Je vult de gegevens van de reizigers en de hoofdboeker in.  We vragen je aan te geven waar je ons van kent en akkoord te gaan met algemene voorwaarden. Ook kun je eventuele opmerkingen kenbaar maken. Als alles is ingevuld kies je de betaalmethode van jouw voorkeur (iDEAL of creditcard).
 • Stap 4. Je wordt doorgeschakeld naar de beveiligde betaalomgeving. Je betaalt jouw reis en ontvangt vervolgens een e-mail ter bevestiging.
 • Stap 5. Jouw arrangement is gereserveerd. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging en uiterlijk 7 dagen voor vertrek ontvang je de reisbescheiden in een PDF-bestand via uw opgegeven e-mail adres met daarin alle informatie die je nodig hebt voor jouw GP-reis!

 

Na jouw boeking

Direct (binnen enkele minuten) na jouw boeking krijg je een bevestiging van jouw boeking en betaling per email. In deze bevestiging worden ook alle gekozen vluchten, hotels en eventuele extra´s bevestigd.

Uiterlijk 7 dagen voor vertrek ontvang je de reispapieren per email. Hierin vind je informatie als:

 • Bevestiging van de vlucht met aanwijzingen om in te checken op de luchthaven. Het gaat hierbij om e-tickets van de luchtvaartmaatschappij. Je ontvangt dus geen vliegtickets in huis. Alle vluchten staan op naam en daarom is vooral jouw paspoort of ID-kaart leidend. Daarnaast is de reserveringscode die je in de reispapieren vindt ook belangrijk.
 • Bevestiging van jouw hotel. Je ontvangt een bevestigingscode en vouchers. Je kunt ook bij het hotel inchecken op vertoon van jouw paspoort (indien nodig kun je ook de vouchers tonen).
 • Bevestiging van jouw GP-tickets. We bevestigen jouw boeking van de GP-tickets. De GP-tickets worden een dag voor de race per koerier bezorgd in het hotel. Dit is een 100% veilige methode en hier hebben we al jarenlang een goede ervaring mee. 
 • Indien je extra´s hebt bijgeboekt, worden deze apart bevestigd in jouw reispapieren.
 • Noodnummers waarop wij te bereiken zijn tijdens jouw reis. We hebben twee noodnummers tot jouw beschikking waarop wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het onverhoopte geval dat je een dringende vraag voor ons hebt tijdens jouw reis.
 • Routebeschrijving op maat van vliegveld naar hotel en hotel naar circuit.

Met de reispapieren en jouw paspoort op zak, ben je dus helemaal klaar om op reis te gaan!

 

Veilig betalen

GPtrips biedt jou twee betaalmogelijkheden om jouw reissom online te betalen:

Creditcard
Je kunt met Mastercard, Visa of American Express jouw GP-reis betalen. 

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw eigen bank.

 

Herroepingsrecht uitgesloten

Het herroepingsrecht wat op internet geldt voor online aankopen, is niet geldig voor reizen. Als je jouw GP-reis hebt geboekt, zijn de verschillende reisonderdelen al op jouw naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren.

Als je onverhoopt toch jouw reis na jouw boeking wilt annuleren vragen we je contact met ons op te nemen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. We bekijken graag voor jou de mogelijkheden.

Alle betaalopties
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies